Del dine erfaringer og tanker

Vi holder på med et forskningsprosjekt om folk som lever delvis i ett land og delvis i et annet. Hvorfor er det blitt stadig vanligere å leve på den måten? Hvilke gleder og utfordringer fører det med seg? Er det spesielle vanskeligheter i forholdet til myndighetene? Burde myndighetene gjøre det enklere for folk å leve i to land?

Er du en som vi kan snakke med?

  • Du føler på en eller annen måte at du lever i to land. Det kan bety at du deler tiden din mellom begge landene og kanskje har en bolig begge steder, men det er ingen klare regler.
  • Ett av landene du lever i er Norge eller Nederland, siden forskningsprosjektet er basert i disse to landene. Det andre landet du lever i kan være hvor som helst i verden.

Vi er interessert i å høre om dine tanker, erfaringer og synspunkter.

Å delta i prosjektet innebærer å bli intervjuet av et av medlemmene i forskningsteamet. Intervjuene er åpne samtaler der vi tar opp ulike temaer knyttet til det å leve i to land, tilpasset hva som er relevant for deg. Vi har et detaljert informasjonsskriv om hvordan vi sikrer personvern i prosjektet. 

Hvis du kunne tenke deg å bli intervjuet, så ta kontakt med oss. Send en e-post til Jørgen Carling (jorgen@prio.org) eller Marta Bivand Erdal (marta@prio.org) så finner vi en tid og et sted som passer for deg. Intervjuet kan foregå på norsk, engelsk, fransk, spansk, nederlandsk, polsk, arabisk, hindi, nepali eller urdu. Vi gjør de fleste intervjuene i Norge og Nederland, men har også datainnsamling i blant annet Polen og Spania.

Du kan lese mer om prosjektet på forsiden av denne nettsiden og i brosjyren vår. Vi har også en Facebook-side.